Isnin, 19 April 2010

....Piring oh piring cup cakes.....

Ohaiyoo gozaimas...tetiba pulak cakap Jepun...sebab teringat member yang baru balik bercuti dari Jepun......mesti best kan kalau dapat menengok negara orang nie...wanie...wanieee...bila la k zeti dapat pegi ekkkk.....wokesssss..........minggu nie...memang minggu yang kemaruk dengan cup cakes....jadi cuba la buat piring cup cake....hajat di hati memang nak buat base warna hitam sbb hitam tu kan menawan...dapat la jugak menconteng........nak tambah wording cup cake nye tapi x sempat memandangkan dah larut malam....zeti memang gemar membuat keje malam malam nie..........














Dan hujung minggu lepas jugak zeti dapat hanging cup cakes dari k lynnn...sampai jugak kan...menanti buah yang tak gugur dari pokok......cakap nak saman pos office tu baru dia hantar....nak kena nie....anyway thanks k lynnn...kita N3 di lain masa pulak yerr.......zeti nak menconteng jam pulak lepas nieeee....geram tengok jam ikea turrrr....dah lama pandang tapi x terbuat lagiiii.....nak luangkan masa jugak.....byeeee sumeee.........

1 ulasan:

  1. hi zeti...i minat laaa blog u nie..actually i minat english cottage jgak,tapi i tak kreatif laaa...

    BalasPadam