Rabu, 7 April 2010

..~ Cutenya si Fabric cake nieee.... ~

Fabric cake ku............................hasil kraftangan ena...thank u ena....muahh....



Morning guys.....saje nak N3 arini sebab dah tak sabar nak upload si Fabric cup cake dari ena nie....memang cute dan rasa nak order...lagi lagi dan lagi....kalau nak buat sendiri...kem salam le sebab belum tentu ada masa nak mencari bahan bahannya...

Ni lah tray yang dah siap tulisannya aritu...nanti bebila nak try pulak lukis bunga...tunggu idea datang ek...
Sebenarnya fabric cake nie cute cute je dalam tray nie...tu yang rasa perlu ada cake lain utk di letak kat atas tier tur...mungkin kah sesuai di letak fabric cake atau faux cake...yang mane ek...kita tungguuuuuuuuuuuuuuu.... 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan